Wij zijn hard aan het werk om onze website te vernieuwen!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Binnenkort ziet u hier onze traprenovaties

U heeft oude houten trappen die u wilt renoveren? Of een stenen of betonnen trap die hoognodig aan een opknapbeurt toe is?... Lees meer

Arslan Aannemersbedrijf is uw specialist uit Rotterdam van innovatieve traprenovatie systemen. Bij Arslan Aannemersbedrijf kunt u met verschillende methodes en materialen uw trap volledig renoveren. PVC, tapijt, laminaat en grind zijn de meest voorkomende materialen die gebruikt kunnen worden bij traprenovatie.

Bij Arslan hebben wij een drietal mogelijkheden al voor u uitgekozen. FEDI: Het fedi-systeem voor trappenrenovatie geeft uw oude trap in korte tijd een geheel nieuwe uitstraling. TRENOVO: Door de jaren heen hebben bijzonder veel mensen er voor gekozen om gebruik te maken van Trenovo traprenovatie. Dit niet in het minst omdat ze over een werkelijk bijzonder compleet en bovendien ook hoogwaardig programma beschikt. Deze maakt het voor iedereen mogelijk om diens trap op een aantrekkelijke en bovendien ook kwalitatieve manier te laten renoveren. Traprenovatie met behulp van overzettreden van Trenovo is niet alleen zeer duurzaam, maar ook nog eens erg betaalbaar. LIFESTYLE: LifeStyle interrior biedt hoogwaardige en kwalitatieve traprenovatie planken aan. Het grootste voordeel van LifeStyle is dat deze betaalbaar is voor elk gebruiker maar toch geniet van het hoogste kwaliteit. U heeft de keuze uit 9 verschillende kleuren die binnen 1 werkdag volledig opgeleverd wordt.

Een traprenovatie heeft veel duidelijke voordelen ten opzichte van het plaatsen van een nieuwe: het opknappen met het trede-over-trede-principe brengt duidelijk minder overlast met zich mee. Uw oude trap vormt het fundament voor de nieuwe. Daardoor zijn moeizame en tijdrovende afbraak- en stutwerkzaamheden en ook het zich ontdoen van de oude trap overbodig. Kortom: minder ongemak en geringere kosten.

Bij ons heeft u keuze uit meer dan 400 verschillende kleuren. Bezoek snel onze showroom, onze professionals staan klaar om u te woord te staan.

Main Menu