PVC Visgraat vloer kopen

Bent u opzoek naar PVC visgraat vloeren? Dan bent u op het juiste adres. Arslan Wonen BV heeft verschillende topmerken die PVC visgraat vloeren produceren. Visgraat vloeren zijn populair door hun chique uitstraling. Arslan Wonen BV is de dealer van CoreTec vloeren die gespecialiseerd is in het produceren van visgraat vloeren.

De voordelen van visgraat vloeren zijn dat deze 100% waterdicht zijn. De chique, authentieke en exclusieve uitstraling van de vloer maakt het mogelijk dat deze in elk ruimte gebruikt kan worden. Buiten dat de vloeren 100% waterdicht zijn, zijn ze ook niet te onderscheiden van echte houten vloeren. Een ander groot voordeel van PVC visgraat vloeren is dat deze weinig onderhoud vergt en zeer goed geluiddempend werkt. De vloeren kunnen gemakkelijk gebruikt worden i.c.m. vloerverwarming.

U hoort vast vaak vast PVC visgraat vloeren niet te verkrijgen zijn in click variant. Met de CoreTec visgraat PVC vloeren is dat verleden tijd. CoreTec heeft middels een speciaal techniek zijn PVC vloeren in click variant ontworpen. Voordeel van Click PVC is dat uw vloer niet geëgaliseerd hoeft te worden. Door een speciaal kruk laag heeft CoreTec ervoor gezorgd dat de PVC vloeren 100% vlak en goed liggen. Hierdoor bespaart u als gebruiker honderden euro’s aan overbodige arbeid.

Belangrijkste voordeel van CoreTec vloer is dat de fabrikant levenslang garantie op hun producten afgeven. Wat wilt u nog meer? Bekijk de vloeren hieronder of bezoek onze showroom in Rotterdam om de vloeren in het echt te bekijken.

Menu