Clou Hammock Randloze Wandtoilet Wit Keramiek Met Zitting

 539,99

 

  • Verander van toiletzitting

    • 20 €
SKU: ACL/04.01070 Categorieën ,

Clou Hammock

Het design van het Hammock toilet is een streling voor het oog. Het deksel sluit perfect aan op de vloeiende vorm van het toilet. Randloze toiletten zijn de nieuwe norm geworden. Het idee van randloos blijft echter vaak beperkt tot een marketing concept. Het design wordt het slachtoffer van de vraag naar functionaliteit. Bij het Hammock toilet is randloos echter een functionele realiteit geworden. Écht randloos, écht functioneel en écht design. We zijn bijzonder trots om dit toilet te presenteren.

Het Hammock toilet is ontstaan uit de wens om het beste randloze toilet in de markt te realiseren. Zonder compromissen. Zowel functionaliteit als design moeten van de hoogste kwaliteit zijn. Zo heeft u zelfs geen doorstroombegrenzer nodig. Iets wat bij de meeste randloze toiletten in de markt wel het geval is. Het Hammock toilet is tot in de kleinste details getest. En daarvoor heeft Clou zich niet beperkt tot de CE-vereisten. Het Hammock toilet doorstaat met glans testen die 50% zwaarder zijn.

Spoelt goed, het spoelt volledig en het spettert niet. Én het ziet er fantastisch uit!

Mini Wash Me fonteinen in keramiek en basalt zijn beschikbaar met of zonder kraangat. fonteinen in mineral marmer en aluite hebben een voorbewerkt kraangat. Dit kan u naar wens zelf doorboren met een speedboor voor hout. meer info hierover vindt u terug in de handleidingen.

Net zo makkelijk tijdens het poetsen, volledig randloos, zonder hoekjes en kantjes. Maar ook comfortabel in gebruik dankzij een zitting en deksel met soft-close. De zitting met quickrelease verwijdert zich eenvoudig, zonder poespas, optillen en klaar.

Extra informatie

Merk

Model

Hoogte

Breedte

Diepte

Kleur

Mat Wit

Materiaal

Vorm

Alleen klanten met een account en die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling achterlaten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen op dit product

Main Menu

Clou Hammock Randloze Wandtoilet Wit Keramiek Met Zitting

 539,99

In Winkelwagen