Toilet met bidet

Een alternatief voor wc-papier of natte-doekjes? Dan adviseren wij u een toilet met bidet (sproeier)
Een toilet met een sproeifunctie is niet alleen praktisch en een alternatief voor wc-papier, maar ook zeer hygiënisch. Een bidet is de enige manier voor een goede en verfrissende reiniging na elk toiletbezoek!
De huidige designs van de (Turkse) toiletpotten met een bidet zijn hedendaags niet te onderscheiden van toiletpotten zonder een sproeifunctie. Arslan Wonen BV biedt aan zijn klanten verschillende modellen met de laatste designtrends. De toiletpotten met bidet zijn verkrijgbaar in verschillende designs. Hierbij kunt u denken aan zwarte en witte toiletten of in de kleur antraciet en dan in verschillende vormen. Bij het nieuwste model is de kraan geïntegreerd op de toiletpot en niet aan de wand, waardoor installatie en gebruik enorm praktisch is. Mocht u toch een wandkraan willen, dan is dit nog steeds mogelijk bij ons.

De toiletpotten met een bidet zijn ook verkrijgbaar zonder rand. De rimfree (zonder spoelrand) toiletten met bidet hebben de meest exclusieve look. De toiletten zonder spoelrand zorgen ervoor dat voor vuil minder ruimte is, waardoor het makkelijker schoon te maken is. De toiletzitting heeft een handig clicksysteem waardoor u de wc-zitting binnen een paar seconden eruit kan klikken en kan schoonmaken. Is dit allemaal niet ideaal en efficiënt tijdens uw dagelijkse schoonmaakroutine?
Kortom, bent u opzoek naar een klassiek wit of een chic zwart/antraciet toilet met bidet voor meer hygiëne en een eenvoudige reiniging? Of beter bekend als het toilet met sproeifunctie. Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Menu