Staal look deur

De prachtige staal look deur passen in ieder interieur. De deuren worden voornamelijk ingezet bij trendy industriële inrichtingen. De designdeuren zijn vervaardigd uit kwalitatief hoog HDF hout en dragen de FCS keurmerk.

De zwarte staal look deur zijn laatste tijd erg hip en passen in elk interieur. Bekijk onze Austria Nero Legno staal look deuren hieronder. De deuren zijn verkrijgbaar in verschillende glasindelingen. Kijk bijvoorbeeld naar deze prachtige zwarte industriële binnendeur Austria Nero Legno Asti. De prachtige lijnen zorgen voor de meest luxe uitstraling. Naast de gangbare maten kunnen wij de design deuren volledig op maat laten produceren. De staal look deur kunnen besteld worden met verschillende hang- en sluitwerk en deurbeslag designs.. Zo is een zwarte staal look deur met cilinderslot binnen no time besteld en gemonteerd.

Heeft u liever witte designdeuren, dan hebben wij deze ook in onze assortiment. De Austria Svenska designdeuren zijn zoals de staal look deuren vervaardigd uit hoogwaardig kwalitatief HDF hout. De Svenska deuren zijn uit te breiden met bijpassende hang- en sluitwerk en deurbeslag.

Arslan Wonen BV is de officiële dealer van Austria deuren in Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van staal look deuren. Wilt u de deuren voor aanschaf nog even willen bekijken? Bezoek dan onze showroom in Rotterdam. Onze specialisten staan klaar om u alles over de staal look deuren te vertellen.

Menu